Eigenzinning-logo-orthopedagogiek
Intuïtieve afstemming

Intuïtieve afstemming

De intuïtieve afstemming is een persoonlijke tekst die ik (op afstand) voor je schrijf door af te stemmen op de energie via een recente foto van jou. Je kunt een vraag inbrengen (maximaal 5 vragen), mocht je geen vragen hebben dan kan ik invoelen op jouw energie-intentie. Door energetisch af te stemmen op jouw energie, kunnen inzichten naar voren komen die kunnen bijdragen aan jouw groeiproces. Vragen die gaan over wat er in de toekomst gaat gebeuren, kan ik niet voor je invoelen. Wel kan ik richting geven in het vooruit, als het voor het proces waar je in zit naar voren mag komen.Intuïtieve afstemming​

De intuïtieve afstemming is een persoonlijke tekst die ik (op afstand) voor je schrijf door af te stemmen op de energie via een recente foto van jou. Je kunt een vraag inbrengen (maximaal 5 vragen), mocht je geen vragen hebben dan kan ik invoelen op jouw energie-intentie. 

Door energetisch af te stemmen op jouw energie, kunnen inzichten naar voren komen die kunnen bijdragen aan jouw groeiproces. Vragen die gaan over wat er in de toekomst gaat gebeuren, kan ik niet voor je invoelen. Wel kan ik richting geven in het vooruit, als het voor het proces waar je in zit naar voren mag komen.

 

orthopedagogiek-eigenzinnig-coaching-kinderen

Hoe werkt een Intuïtieve afstemming?

Wil je een Intuïtieve afstemming aanvragen, dan kun je een mailtje sturen naar info@eigenzinnig.nl of een berichtje sturen via Whatsapp. Geef aan dat je een intuïtieve afstemming wilt aanvragen. Je kunt maximaal 5 vragen stellen bij een Intuïtieve afstemming.

Stuur me:

  • Jouw voornaam, achternaam en e-mailadres door
  • De (maximaal) 5 vragen die je hebt
  • Recente onbewerkte foto van jezelf en/of je kind

Ik stuur je via de mail een afstemming in de vorm van een persoonlijke tekst (pdf). Ik zal je laten weten wanneer ik verwacht de brief af te hebben. Het is mijn streven om deze binnen één week naar je toe te sturen.

Vergoeding voor een Intuïtieve afstemming is 111 euro. 

Via e-mail ontvang je een factuur.

Mocht je uitgebreider informatie willen, kun je een 1:1 Verdieping consult boeken (per half uur 50 euro). Dit kan live in de praktijk, via een online videocall of telefonisch.

Een geschreven Intuïtieve afstemming brengt je duidelijkheid en inzichten die bij kunnen dragen aan jouw groeiproces.

 

Wat anderen van Eigenzinnig vinden

'Bewust anders' aan de slag?