Eigenzinning-logo-orthopedagogiek
Whatsapp inzicht consult

Whatsapp Inzicht consult

Heb je een vraag over een bepaalde situatie in je leven dan is een whatsapp inzicht consult mogelijk.

Een whatsapp inzicht consult is een intuïtieve afstemming op jouw energie en situatie aan de hand van een recente (onbewerkte) foto. Je kunt een vraag inbrengen (maximaal 3 vragen), mocht je geen vragen hebben dan kan ik invoelen op jouw energie-intentie. Je kunt ook een vraag inbrengen over de houding of lastig gedrag van je kind, welke spiegeling geeft je kind jou?

Je ontvangt een persoonlijke tekst met inzicht en advies. Vragen die gaan over wat er in de toekomst gaat gebeuren, kan ik niet voor je invoelen. Wel kan ik richting geven in het vooruit, als het voor het proces waar je in zit naar voren mag komen.

 

Hoe werkt het?

Whatsapp Inzicht consult

Wil je een whatsapp inzicht consult aanvragen dan kun je een mailtje sturen naar info@eigenzinnig.nl of een berichtje sturen via whatsapp. Geef aan dat je een whatsapp inzicht consult wilt aanvragen. Ieder moment wanneer het jou uitkomt kun je een app sturen. Je kunt maximaal 3 vragen stellen bij een whatsapp inzicht consult.

Stuur me:

  • Jouw voornaam, achternaam en e-mailadres door
  • De 3 vragen die je hebt
  • Recente onbewerkte foto van jezelf of je kind
 
Ik stuur je een persoonlijke tekst terug met inzichten en advies. Vragen over hetgeen ik met je gedeeld heb, geef ik nog antwoord op. Hierna is het consult afgerond. Meestal kan ik binnen 48 uur voor je invoelen. Vergoeding voor een whatsapp consult is 35 euro. Via e-mail ontvang je een factuur. Mocht je uitgebreider informatie willen, kun je een 1:1 Verdieping consult boeken (per half uur 50 euro). Dit kan live in de praktijk, via beeldbellen of telefonisch. 

 

orthopedagogiek-eigenzinnig-prikkelstorm

'Bewust anders' aan de slag?

Wat anderen van Eigenzinnig vinden